Farmasi Nude Oje Serisi

19:00

Farmasi Nude Oje Serisi
Herkese merhaba! 
Bugün blogdaki konuğumuz Farmasi'nin nude ojeleri. 
Farmasi'nin nude oje serisi 6 farklı tondan oluşuyor. Serideki her rengi "nude" olarak adlandırabilir miyiz orası tartışılır tabii ki fakat her rengin ayrı bir güzelliği olduğunu şimdiden belirtip sizi renklerle baş başa bırakayım 😊
Farmasi Nude Marshmallow
Farmasi Nude - ND01 Marshmallow
Farmasi Nude - ND01 Marshmallow, serideki en açık renk.  Çoook açık, beyaza yakın bir toz pembe renk olarak adlandırabiliriz sanırım.
Fotoğrafta 3 kat sürülmüş halini görüyorsunuz. Buna rağmen tam anlamıyla opak olduğu söylenemez. Tam opaklık için birkaç kat daha geçilmesi gerekebilir. 
French manikürle güzel durabileceğini düşünüyorum. Ayrıca uçlara iri pullu ojeyi ombre şeklinde uyguladığınızda mükemmel duruyor. Veeee nail artlarda da çok güzel taban ojesi oluyor bilginiz olsun 😊

Farmasi Nude Cindirella
Farmasi Nude - ND02 Cindirella
Farmasi Nude - ND02 Cindirella, sanırım somon olarak adlandırabileceğimiz bir renk.
Fotoğrafta 3 kat sürülmüş halini görüyorsunuz. Tam olarak şişedeki opaklığı yakalayabilmeniz için 3 kat sürmeniz gerekiyor. 

Farmasi Nude Ballerina
Farmasi Nude - ND03 Ballerina
Farmasi Nude - ND03 Ballerina, çoook güzel gül kurusu-pembe tonlarda bir renk. 
Fotoğrafta 2 kat sürülmüş halini görüyorsunuz. Şişedeki rengi tam anlamıyla tırnaklarınızda görmek için iki kat uygulamanız gerekiyor. 

Farmasi Nude Clay
Farmasi Nude - ND04 Clay
Farmasi Nude - ND04 Clay, ismi gibi kil, toprak-kahve tonlarda bir renk. Tek başına kullanmak için kendime en yakıştıramadığım renk olur kendileri 😊 Daha koyu tenlerde daha güzel duracağına eminim. 
Yine fotoğrafta 2 kat sürülmüş halini görüyorsunuz. 

Farmasi Nude Biscuit
Farmasi Nude - ND05 Biscuit
Farmasi Nude - ND05 Biscuit, bence tarçın tonları olarak adlandırabileceğimiz bir renk. Seride ennn sevdiğim, favorim olan renk.
Fotoğrafta 2 kat sürülmüş halini görüyorsunuz. 

Farmasi Nude Flint Dash
Farmasi Nude - ND06 Flint Dash
Farmasi Nude - ND06 Flint Dash, diğer renklere göre biraz daha farklı bir tonda. Soğuk lila-mor-gri karışımı bir renkte olduğunu söyleyebiliriz sanırım. Serideki ikinci favorim.
Fotoğrafta 2 kat sürülmüş halini görüyorsunuz. 

Veeeee bonus 💃
Farmasi Nude serisinin bir de matlaştırıcı cila kullanılmış halini görün istedim. Açıkçası, ben matlaştırılmış hallerini daha çok beğendim hepsinin. 
Kullandığım matlaştırıcı ise yine Farmasi'nin matlaştırıcı top coatı. Matlaştırıcıyı da başarılı bulduğumu söylemeden geçmeyeyim.
Seriyi genel olarak değerlendirmem gerekirse; 
Kuruma hızlarını ben başarılı buldum. Sürdükten sonra kuruma süresi sizi zorlamıyor.
Ojeler sürme esnasında sakızlaşmıyor. Bu da sürme konforunuzu artırıp ojenin kolayca tırnağınıza yayılmasını sağlıyor. 
Kalıcılığın ise yine yeterli olduğunu düşünüyorum. Her oje tırnağımda neredeyse 3-4 gün kaldı. Bu süre boyunca çatlama, soyulma gibi bir problem yaşamadım ki zaten bir ojeyi 3 günden fazla tırnakta tutmanın çok da sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Ojeyi tırnağımızda ne kadar fazla tutarsak, pigmentler de o kadar çok tırnaklarımıza işliyor ve bu da tırnaklarda sararma problemi yaşamamıza neden oluyor. 
Tabi benim ojelerin kalıcılığını test etmek için 5-6 gün tuttuğum da oluyor ama orayı fazla karıştırmayalım, her şey sizler için 😁😁
Farmasi ürünlerine ulaşmak için benimle iletişime geçebilirsiniz 💁

OcecikleriminYeri Instagram: @ocecikleriminyeri


You Might Also Like

0 yorum