Oje Etkinliği - #Kırmızı :)

15:44

Oje Etkinliğimizin ilk hafta konsepti "kırmızı"ydı biliyorsunuz :) Şimdi bir bakalım kimler kırmızılanmış bu hafta? :) 


1. Oceciklerimin Yeri : Etkinliği duyurduğum yazımda örnek olması açısından bu kırmızıyı yapmıştım :) Taban renk olarak; Golden Rose - 60 kullandım. Bu harika bir kırmızıyı iki kat kullandım. Bunun üzerine Pastel'in yeni yıl için çıkardığı serisinden olan Pastel - 317'yi kullandım. Bu oje, içinde kırmızı ve altın sarısı simler barındırıyor. Altına baz renk kullanmazsanız, tam opak olması için bi kaç kat uygulamanız gerekiyor e haliyle bu da kurumayı zorlaştırıyor. Son olarak, yüzük parmağıma Gabrini - 403 kalpli ojesini uyguladım geçmiş "Sevgililer Günü"ne ithafen :) Bu manikürümün diğer fotoğrafları için tıkk :) 

2. Bakımlı Kız Flormar Pretty P 10 Öncelikle oje sürmeyi pek sevmeyen ama kırmızı ojesiz de olmaz arada da olsa sürmek gerek diyenler için biçilmiş kaftan. Minicik şişesiyle her daim çantanızda ya da evinizin bir köşesinde durabilir. Canınız kırmızı mı sürmek istedi sürün hemen kurusun ve çıkın :) Ki ben kesinlikle her evde kırmızı oje bulunması gerektiğini düşünen biri olarak sık oje sürülmeyen her eve de bu minicik ojeyi tavsiye ederim. Kuruma süresi parlaklığı sürümü çıkarması gayet rahat. Bildiğimiz tüm Flormar ojeler gibi yani :) Ben kırmızıya aşığım bu da bilmem kaçıncı kırmızı ojem hepsini de ayrı ayrı severim kii (:



3. Makyaj Ürünlerim : Daha önce belirttiğim gibi simli oje kullanmayı çok seviyorum. Ayrıca kırmızı favori rengim:) İkisini buluşturmak istedim. Eğer sim oranı düşün bir ojeyse mutlaka başka bir renk ojenin üstüne sürmeyi tercih ediyorum. Sürdükten sonra ben beğendim. Bakalım kaç kişi beğenecek...








4. G. :  Maniküre Red Lips adını vermiş benim arkadaşım G. (: Kırmızı olan Flormar 321, nude olan Golden Rose 12.


5. Grumpy Witch : Bir sürü kırmızı ojem arasından sizin için seçtiğim ojem Golden Rose'un numarasını bilmediğim bir kırmızısı ve Flormar tırnak süsleme taşları :) Ayrıntılar için blogumu ziyaret edebilirsiniz, Sevgilerrr..

6. Makyaj ve Diğerleri :  Kullandığım oje de Afrodit Paris No 3. Yakında blogumda da yayınlayacağım.

7. Gezgin Portakal : Canım benim çok güzel bir etkinlik =) bir sonraki renk mercan olsun bence. Bu arada bu benim ilk sürdüğüm kırmızı ojem =) Sana kısmetmiş. Tonu çok güzel cırt bir renk değil Golden Rose – 65 .

8. Fuchsia in Fashion : Canım ben Golden Rose Paris serisinden 65 numara parlak kırmızıyı kullandım.Etkinlik çok hoşuma gitti gerçekten.Bu sayede oje sürmeyi unutmamış olurum.

9. Alice Makyaj Diyarında : Alice Makyaj Diyarında bloğunun yazarıyım. Hemen tanıtıyorum oceciklerimi, 
Rimmel London 60 Seconds serisinden Rapid Ruby'i tek kat uyguladım. Sanırım bu renk Türkiye'de yok ama emin değilim. Uçlarına siyah frenchi de Essence'in çift taraflı ojelerinden 06- Ticket to the Show ojesiyle yaptım. Sonuç bu:)



 10. Yeliz'li Günler : Kullandığım ojeler.. Taban olarak Flormar 426 pırıltılar içinde Alix Avien 301. Çıkartırken beni benden alsa da Alix avien'in bu serisini kullanmayı seviyorum. 
Bu etkinliği çok sevdim vakit bulduğum zaman katılmaya çalışıcam. Umarım bu etkinlikler daha da sıklaşır.. :)

Evvet bu haftamızın ojeli tırnakları bu kadardı :) And The Oscar goes toooooo ... Şaka şaka :) Zaman ayırıp katılan herkese çoooook teşekkür ediyorum. İlk haftamız bu şekilde bitti. Adil olması açısından herkesin 1 fotoğrafını yayınladım. 
Katılım sandığımdan fazla oldu o yüzden tekrar tekrar teşekkür ederim :) Umarım her hafta katılanlar artar da ben de aynı konsept için iki ayrı post hazırladığım günler de olur :) 
Takipte kalııııın bir kaç saat içinde yeni haftanın yeni konseptini açıklıyorum, ojeler elde bekleyin :)
OcecikleriminYeri instagram: @ocecikleriminyeriblog

You Might Also Like

9 yorum

  1. Bende çok katılmak istedim ama tırnaklarımm hepp kırıldıı oje sürülecek halde deiller artık bir sonraki haftalarda :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim sorun etme ilerleyen haftalarda bekliyorum mutlakaa :))

      Sil
    2. mutlaka ilerleyen haftalarda olucam :):):)

      Sil
  2. Sonraki hafta ne renk surecegiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yarın açıklayacağım canım bugün yetiştiremedim :)

      Sil
  3. Aaa inanmıyorum tamamen aklımdan çıkmış :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorun değil canım bi dahaki haftalara diyelim :)

      Sil
  4. canım çok güzel oldu bu etkinlik yeni konsepti sabırsızlıkla bekliyorumm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün yayınlamayı düşünüyodum ama yetişmedi artık yarın açıklayacağım^^ :)

      Sil