Mara - Metalik Ayna Efektli Ojeler

19:00

Mara Mirror Effect Nail Polish

Herkese merhaba! 
Son zamanların en dikkat çeken tırnaklarının ayna görünümlü tırnaklar olduğunu düşünüyorum. Tabii ayna görünümlü tırnaklara ulaşmak her zaman kolay olmuyordu. Ayna görünümü veren tırnak tozları, folyolar derken sonra ojeleri çıktı. Fakat daha önceden denediğim hiçbir tırnak tozunda istediğim görünümü alamadım. Denediğim ayna ojelerde bu görünümü yakalasam da onların da kalıcılığı istediğim gibi değildi. 
Sonunda Mara Kozmetik imdadımıza yetişti 😀
Mara Kozmetik metalik ayna efektli ojelerin şu anda farklı farklı bir sürü rengi mevcut. Bende olan renkler ise: Altın, Bronz, Gümüş, Mavi. 
Sizi daha fazla sıkmadan, şimdilik ojelerin fotoğraflarıyla baş başa bırakıyorum. Yazının sonunda nasıl sürülmeleri gerektiği, yapıları, avantajlı-dezavantajlı yönleriyle ilgili yazdıklarımı okuyabilirsiniz... 
Mara Mirror Effect
Mara Mirror Effect-Altın
Mara Mirror Effect
Mara Mirror Effect-Altın
Mara Mirror Effect
Mara Mirror Effect-Altın
Mara Mirror Effect
Mara Mirror Effect-Bronz
Mara Mirror Effect
Mara Mirror Effect-Bronz
Mara Mirror Effect
Mara Mirror Effect-Bronz
Mara Mirror Effect
Mara Mirror Effect-Gümüş
Mara Mirror Effect
Mara Mirror Effect-Gümüş
Mara Mirror Effect
Mara Mirror Effect-Mavi
Mara Mirror Effect
Mara Mirror Effect-Mavi
Fotoğrafları incelediyseniz gelelim yapılarına, sürümlerine... 
Ojenin altında mutlaka bir baz olması ve sürdüğünüz bazın da çok çok iyi kurumuş olması gerekiyor. Bazınız çok iyi kurumazsa, oje alttaki bazın toparlanmasına sebep oluyor ve pütürlü bir görünüm elde ediyorsunuz.
 Fotoğraflarda sadece Mavi renkte baz kullanmadım. Bu yüzden tırnaklarımdaki tüm kusurları belli etti. Altın, Bronz ve Gümüş renklerde ise baz olarak Kalyon tırnak sertleştiriciyi 2 kat uygulayıp iyice kurumasını bekledikten sonra sürdüm, pürüzsüzlüğü görüyorsunuz... 
Ayna ojelerin yapısı bildiğimiz ojeler gibi değil, yapıları fazlaca yoğun. Bu yoğunluk alışkın olduğumuzun dışında bir yoğunluk olduğu için ilk sürüşte ojeyi düzgün bir şekilde yaymakta zorluk çekebilirsiniz. Püf noktasını öğrendikten sonra eliniz alışıyor, mükemmel bir şekilde sürebiliyorsunuz. 
Püf noktası ise ojeyi tek hamlede sürmek! Tek hamlede sürmeniz gerekiyor, yani bir sürdüğünüz yerden bir daha fırçayla geçmeyin; yoksa fırça, sürdüğünüz yerdeki ojeyi toparlıyor. Bu şekilde sürdüğünüzde tek katta kapatıcılık elde edemiyorsunuz, kenarlarda açıklık kalabiliyor ama fırçayı oralara değdirip boşlukları doldurmaya çalışmayın. Oje zaten çok çabuk kuruyor, kuruduktan sonra 2. katı normal oje sürer gibi sürdüğünüzde tam kapatıcı oluyor ve kuruduktan sonra ayna efektini görebiliyorsunuz. 
Bildiğimiz ayna ojeler gibi efekt 1-2 saatte kaybolmuyor, siz ojeyi silene kadar efekt bozulmuyor. Tüm ojeler tırnağımda 4-5 gün kadar kaldı. 3-4.günün sonlarında ise sadece uçlardan hafif soyulmalar vardı. Üstelik top coat da kullanmadım. Yani kalıcılık yönünden geçer not aldılar. 
Ayna ojeler şu anda maalesef 23,90 TL gibi bir fiyata satılıyor. Ama indirimleri takip ederseniz fiyatları düşüyor. Almak isterseniz Gratis, Watsons gibi kozmetik mağazalarından ve Mara Kozmetik'in kendi satış sitesinden ulaşabilirsiniz. 
Genel olarak baktığımda benim çok çok sevdiğim bir oje serisi oldu. Çok hızlı kurudukları için sürümüne de eliniz alıştıktan sonra sür-çık ojesi oluveriyorlar. Ve hangi rengini sürsem, mutlaka ojemin ne olduğu soruldu. Çünkü tırnaklarda gerçekten çok dikkat çekiyorlar 👌
Siz de ayna ojelerle ilgili düşüncelerinizi, merak ettiklerinizi benimle paylaşmayı unutmayın ❤️

You Might Also Like

2 yorum

  1. en çok gümüşün duruşunu sevdim bir tek mavi var elimde sürümü zor ama renk harika..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir favori seçmem gerekse, kesinlikle benimki de gümüş olurdu :)

      Sil