Flormar 401

19:23

Merhaba bu yazımda size çok beğendiğim bir ojeyi tanıtacağım. 
Flormar 401. Kendileri tupturuncu bir oje :) Turuncu, sarı, açık yeşil gibi renkleri kullanmaktan pek hoşlanmam. Neona benzer renkler bana nedense çok itici gelir bir de esmer olduğum için kendime pek yakıştıramam  Bu ojeyi de sadece desende kullanırım düz olarak kullanmam demiştim ama büyük konuşmuşum. Tırnaklarımda bir deneyeyim nasıl duracak diye bir sürdüm. Tırnaklarımdaki duruşuna, opaklığına ba-yıl-dım! :) Üstelik ilk defa kendime bu renkteki bir ojeyi yakıştırdım. Üzerine de Golden Rose Nail Art 123 ile öylesine bir şey çiziverdim :) 
Ojenin genel özelliklerine gelecek olursak, klasik bir Flormar ojesi yani :) Sürülüşü her zamanki gibi kolaydı ama beni şaşırtan şey rengine rağmen tek katta opaklaşması oldu. Her ojeyi içim rahat etmediği için 2 kat sürerim ama bunda öyle bir şey düşünmedim tek katta mükemmel rengini aldı. Kuruma hızı bana göre yavaş. Sadece ben mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama kullandığım diğer markalara bakacak olursam Flormar ojelerin kuruma hızı hep yavaş gelmiştir bana. 
Sonuç olarak bu ojeyi kendime çok yakıştırdım ve çok sevdim. Buyurun fotoğraflara sizce de yakışmış mı? :)































OcecikleriminYeri instagram: @ocecikleriminyeriblog


You Might Also Like

6 yorum

  1. Renk şişedenkinden daha canlı duruyor yalnız, çok yakışmış sana da :)

    YanıtlaSil
  2. Son fotoğrafı telefon kameramla çekmiştim, ilk 2 fotoğrafı fotoğraf makinemden çektim :) Asıl rengi ilk 2sinde belli olmuş. Sen de yakıştırdıysan ne mutlu bana teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Profilimi incelersen eğer ;
      Oje değil de oce demeyi seven oce hastasııı <3 :)
      Diye bir açıklama bulunuyor sayın adsız :)

      Sil
  4. yaz icin süperr bir renk :)
    banada beklerim http://kokosdilos.blogspot.de/

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim uğruyorum sana da :)

    YanıtlaSil