Yeni Yıl Manikürü - Gecikmiş Yılbaşı Manikürü

16:13

Merhabalar :)
"Gecikmiş Yılbaşı Manikürü" diyorum çünkü gerçekten geciktim bu yazıyı yazmak için :) Ama haklı sebeplerim var; benim internet problemim hiç bitmeyecek sanırım.. Yeni eve taşındığımızdan beri sorunsuz internet kullandığımı hatırlamıyorum (taşınalı 5 ay oldu, internet bağlanalı 2ay). Ttnetle uğraşmaktan artık çok sıkıldım müşteri hizmetlerini arayıp kavga edişim kaçıncı oldu onu da hatırlayamıyorum. Birçok kişi ttnetten yakınıyor ve cidden haklılar ben de onlardanım. Ben bu kadar sorumsuzluk görmedim. Hiçbir şeyle ilgilenmiyorlar, ancak sert çıkarsanız, sizi şikayet edeceğim vb. tehditler savurursanız bir şeyler yapmaya yelteniyorlar ama onda da bekliyorsunuz mutlaka. Müşteri hizmetlerini ararsanız yaptıkları tek şey de "durumun aciliyetini bildirmek" oluyor. Ama hiçbir aciliyet durumu yaratmıyorlar ve sonunda siz mağdur oluyorsunuz.
Bu kadar uzun bir yakınmadan sonra manikürümün de tadı kaldı mı bilemiyorum :) Ama yazmasam olamayacaktı çünkü gerçekten çok sinirliyim bu konuda. 
Neyse, yılbaşı için yaptığım maniküre alayım sizi:


























































Evvet yılbaşı manikürüm böyleydi :) Ne yapacağımı bulamadım gittim internetten farklı yılbaşı manikürlerine baktım beğendiklerim karışımından böyle bir şey yaptım.


























OcecikleriminYeri instagram: @ocecikleriminyeriblog


You Might Also Like

4 yorum

  1. O yıldızlı olan oje nedir? Nerden buldun? çok ilginç

    YanıtlaSil
  2. Chissa'nın 155 numaralı ojesi canım :) Şeffaf bazlı içinde yıldızlar var. Eskişehir'de Erol Sivri diye bir kozmetikçiden almıştım hem de 1TL'ydi yanlış hatırlamıyorsam :)

    YanıtlaSil
  3. çok şirin olmuşlar :)

    YanıtlaSil