Papatya Nail Art

15:00

Papatya Nail Art




















Kışı hiç sevmiyorum. Daha doğrusu ben soğuk havaları sevmiyorum. Keşke hep bahar veya sıcak havalar olsa değil mi? :) 
Maalesef hava durumunu değiştirme şansımız yok. Ama bu soğuk havalara inat tırnaklarımızı bahar gibi süsleyebiliriz bence :) Bahar denilince ilk aklıma gelenlerden biri ise: Papatyalar!

Papatya Nail Art

Yapımı gayet basit. Gerekenler ince uçlu fırça, dotting tool veya bunların yerine geçebilecek aletler (kürdan, toplu iğne vb.). 
Bütün tırnaklarımda baz oje olarak China Glaze - Aquadelic isimli ojeyi kullandım. Harika bir su yeşili.. İşaret, serçe parmağıma dotting tool (noktalama aleti) ve Gabrini -  Matte Nails 388 kullanarak noktalar yaptım. 
Yüzük ve fotoğraflarda gözükmeyen baş parmağımda ise Models Own - Emerald City kullandım. Emerald City şeffaf baz içinde, yeşil renkli kare simlerden oluşan bir oje. Aşağıda yakın çekimini görebilirsiniz. Bu ojeyi çok seviyorum. Simler çok yoğun yapıda, tek başına bile 2 katta kapatıcılığı sağlıyor. Kuruması orta kararda, ne çok bekledim ne de çabuk kurudu. Çıkarması simli ojelerde olduğu gibi zahmetli ama folyo yöntemiyle çok çabuk çıkıyor. Daha önce Models Own'un bir başka ojesini de yazmıştım okumak isterseniz tıkkk 
 Orta parmağımdaki papatyaların yapraklarını ince fırça ve Gabrini -  Matte Nails 388 kullanarak, ortasını ise noktalama kalemi ve Pastel - 308 ile yaptım. Papatya yapımı aslında çok basit. Fırçayla bir X yapıyorsunuz, sonra X'in çizgilerinin arasına bir sürü çizikler atıyorsunuz ve yapraklarınız oluşmuş oluyor. Yaprakların ortasına ise bir nokta konduruyorsunuz ve böylece papatyanız hazır :) 

Papatya Tırnak Süslemesi

























Models Own Emerald City
Models Own - Emerald City zoom yapılmış hali























Manikürümde kullandığım ojelerin tümü
Nasıl buldunuz manikürümü? :) Kimler soğuk havalardan sıkılıyor ya da soğuk havanın etkisinden kurtulmak için başka manikür önerileriniz var mı? :)
OcecikleriminYeri instagram: @ocecikleriminyeri



You Might Also Like

4 yorum

  1. Canım papatyalar çok güzel olmuş gerçekten ellerine sağlık :) Ben de tırnak tasarımı ağırlığı olan bir bloğa sahibim. Oje dedin mi dayanamıyorum, böyle blogları takip etmekten büyük keyif duyuyorum. Takibe aldım. Sanırım instagram hesabı acmışsın, şimdi onu da takip edeceğim. :) Bana da beklerim, sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Merhaba hoşgeldin güzel yorumun için teşekkür ederim :) Ben de bakıyorum bloğuna ve instagramına :)

    YanıtlaSil