Star Gazer - 128 & Avon - Golden Vision

16:00

Merhabalarrr :) 
Başlığımda iki adet oje ismi görüyorsunuz ancak bu yazım daha çok Star Gazer'in üzerinde şekilleniyor.
Nasli'nin blog satışından almış olduğum ojelerden bir tanesi: Star Gazer - 128 


























Ojemiz fotoğrafta gördüğünüz gibi yanar dönerli bir görüntüye sahip. Işık durumuna göre; kahverengi, mor arası renk değişimleri oluyor. 
Sürümü biraz zor. Yapısı kalın olduğu için tırnağa sürmekte biraz zorlandım. Aşağıdaki fotoğraflarda göreceksiniz sürdükten sonra da baloncuklar oluşturdu. O yüzden dikkatli sürülmesi gerekiyor.





























Aslında tırnak yapımı hiç beğenmediğimi söylemiş miydim? Kısacık tırnaklarımı görüyorsunuz, ne kadar küçükler :)












































































Fotoğraflara yazacak bir şey bulamadım, biliyorum baktıkça içiniz açıldı :)
Ben bu ojeyi iki kat sürdüm. İki katta fotoğraflarda gördüğünüz rengi aldı. Kuruma süresi de biraz uzun. Kurutucu kullandığım halde çabuk kurumadı, ben de uzun bir süre robot gibi dolaşmak zorunda kaldım :)


























Normalde bu şekildeki duo-chrome ojelere desen yapma ihtiyacı hissetmem çünkü bence bütün yanar dönerli ojelerin tek başına bile harika bir görüntüsü var. Ama bu baloncuklu görüntü beni rahatsız ettiği için, Avon - Golden Vision ojesini sünger tekniği ile tırnağıma "pıt pıt" şeklinde uyguladım :) Ardından işaret ve yüzük parmağımın kenarlarına da, Natty - 342 ojesini sünger tekniği ile uyguladım. Bu oje içerisinde altın sarısı renginde şerit sim ve ince sim barındırıyor. 
Ojeleri sünger tekniği ile uyguladığım için dokulu oje görüntüsüne benzer bir görüntü oluştu. Bu da benim hoşuma gittiği için top coat kullanmadım.



















































Manikür tırnağımda 4 gün kaldı. Yukarıdaki iki fotoğraf ise 3. günün sonunda çekildi. Top coat kullanmayışıma rağmen çok belirgin soyulmalar yaşamadım. Baya dayanıklı bir manikür olmuş kendileri :) 
Bu arada ilk fotoğraflarla üstteki iki fotoğrafın arasında bir fark görebildiniz mi ? Göremediyseniz farkı söyleyeyim: Tırnaklarımdaki uzama! Tırnak diplerime dikkat ederseniz son iki fotoğrafta daha fazla açılma var :) Bu da demek oluyor ki tırnaklarımı uzatmak için yaptığım şeyler işe yarıyor! :) 

Zor sürülmesine, baloncuk oluşturmasına, zor kurumasına rağmen Star Gazer - 128 benim çok sevdiğim bir renk/oce oldu. Zaten yanar döner oje aşkımı bilmeyen kaldı mı ? 
Siz nasıl buldunuz bu ojeyi ve benim manikürümü :)
OcecikleriminYeri instagram: @ocecikleriminyeriblog



You Might Also Like

8 yorum

  1. stargazerı ben de arkadaşımdan denemiştim hiç böyle bir balonlanma problemi yaşamadık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir tane daha Star Gazer ojem var ama onda bu problemi yaşamadım. Sanırım bunda bir sorun var

      Sil
  2. Sünger tekniğini uygulayınca daha bir güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. Sonuç çok güzel olmuş kuzum.İyi ki pıtpıtlamışsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hihi beğenmene sevindim :)) Sünger tekniğini pıtpıt tekniği olarak değiştiriyorum artık :))

      Sil
  4. Neden baloncuklar oluştu ki çok rahatsız edici bir durum. Renk çok güzelmiş sünger iyi olmus ellerine sağlık :)Vee Tırnaklarının boyutu iyi uzun tırnak hiç sevmem Belirli boyutta olmalı ne çok uzun ne çok kısa. Sanki uzadıkça içindeki mikrop sayısı çoğalıyor temizlenmesi zor oluyormuş gibi geldiğinden tiksiniyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canim :)
      Tırnak yapım küçük ve dar olduğu için, kısa kullandığım zaman istediğim gibi nail art yapamıyorum.. Uzun tirnagi daha çok seviyorum ama sürekli bakarım fircalarim tirnaklarimi o yüzden bana zor olmuyor seviyorum uğraşmayı :)

      Sil