Oje Etkinliği - # Pembe

17:55

Zaman çok hızlı geçiyor :) Etkinliğimizin 2. haftasının sonuna geldi bile^^ 
2. hafta konseptimiz pembeydi, bakalım kimler pembe ojelerini sürmüşler? :)







1. Oceciklerimin Yeri : Bu maniküre başlamadan önce aklımda Chanel manikürü yapmak vardı aslında :) Ama başladıktan sonra yarım ay manikürü oldu çıktı ^^
Taban rengi olarak, ojeleşme etkinliğinde eşleştiğim Yeliz'den gelen Rapsodi - 29 kullandım. Kalın bir şekilde tek kat sürdüm çünkü ikinci katı sürmek kabus gibi geldi. Değişik bir yapısı var, oje kurusa bile ikinci katı geçerken bütün oje fırçaya toplanıyor bu yüzden dikkatli sürmek lazım.
Üzerine de Goldenlady - 367 'yi sürdüm :) Daha önce neden kullanmadım bilmiyorum ama şaşırtıcı bir şekilde tek katta kapatıyor üstelik o pembe rengine de bayıldım :)


2. Makyaj ve Diğerleri : Merhaba ben Flormar Supershine Miracle Colors u02 yi ve Essence nin Naughty And Pink ojesini kullandım. Blog adresim Makyaj ve Diğerleri . Pembe benim en sevdiğim renk bu kombine de bayıldım.


3. Oje Şebermelerim : Tatlım etkinliğin için sürdüğüm ocem =) Tam yazlık bir renk. Turuncu alt tonlu bebiş pembesi çok da hızlı kurudu. Ben pek sevdim rengi bakalım diğer arkadaşlar ne sürmüşler=))
Kullandığı oje: Essence - Off To Miami 

4. Bakımlıolmakaşktır : Bu etkinliğe katılınca fark ettim pembe ojeyi ne çok sevdiğimi çünkü tüm pembe ojelerimi önüme aldım ve baktım ki 10 tane pembe ojem var :) İçlerinden birini seçmek zor oldu ama havyar manikürle süslemek istediğim için ona uygun olsun dedim :) Ooh La Parisian Pink ve Havyar manikür eşliğinde pembe tırnaklarım sizinlee :)))





























5. Fuchsia : Bu haftanın konsepti ''pembe'' evet çok güzel çok mutlu oldum. Ton sınırlaması olmadığından tam da Fuchsia ' ya layık bir manikür yaptım. Adına da ''Fuchsia'nın goldfrench i'' koydum :)) Işıktan dolayı biraz değişik bir foto oldu ama.(( Umarım beğenilir. Bu manikür için de Flormar 422 Fuşya Pembe ve JG450 Gold serisi ojelerini kullandım. Öpücüklerrr :))



6. G. : En sevdiğim pembemi yollamak istedim Elif Nur'a... Barbie pembesi dediğim Flormar #381.. Sponge Manicure ile de daha bir güzel oldu sanki ;)


7. Beauty Heaven : İşte pembe hafta için benim tırnaklarım :) Kullandığım ojelerim: Cecile 28, Flormar Supershine 39
(Kendisi yeni blogger detaylar için bloğunu siyaret edebilirsiniz^^)


8. Gece Işıltısı Golden Rose 24 , Flormar 240 , Elegant 300



9. Yeliz'li Günler Oje Flormar Pretty serisine ait. Numarası fotoğrafta da görüldüğü gibi P16. Ben bu güzel rengi bahara hazırlık alışverişimde almıştım. Ama dayanamadım sürdüm.. :)
Mutlu günler..


10. Eat Polish Love : Gabrini neon ojelerin pembesi. İki kat sürdüm. kuruması biraz zaman aldı. Ayrıca inanılmaz kötü kokuyor. Ama rengini çok sevdim. Yüzük parmağımda Klean Color mor simli ojesi var.


11. Shopaholic Fotoğrafı aynadan çektim, görüntüsü çok hoşuma gitti. Pembe oje Sephoranın minik ojelerinden; Valentine. Simli oje ise Flormar Supershine Miracle Colors 02. Yüzük parmağıyla birlikte küçük parmağın yarısına kadar efekt şeklinde oje sürmeyi çok seviyorum. Sephora ojenin yapısı beni pek mutlu etmedi bu renkte ama çok kötü de sayılmaz. Ama rengi şahane. Çok canlı, nerdeyse neona yakın bir pembe. Flormar ise bir çok renkle birlikte kullanmayı sevdiğim duochrome efektli, incecik yapılı, hızlı kuruyan bir oje.



12. Grumpy WitchÇok çok açık pembe ojeler dışında pembeyi ten rengime pek yakıştıramıyorum. O yüzden ben de böyle kullandım pembeyi. Zeminde Rimmel London French Ivory kullandım, uçlar ise Golden Rose 24 no. Umarım hoşunuza gider. Daha fazlası için blogumu ziyaret edebilirsiniz. Sevgiler Grumpy Witch

Bu haftamızın pembe ojeli tırnakları bu kadardıı :) Zaman ayıran, uğraşan herkese çok teşekkür ediyorum :) 
Yine adil olması açısından herkesin yolladığı resimlerden 1 adet yayınladım. Bu hafta katılımcı sayısı 12 oldu beni de saymazsak 11 :) Her hafta katılım böyle artar umarım :) 
Yeni konseptimizi bugün içerisinde veya yarın mutlaka yayınlayacağım takipte kalın :) 
Eee nasıl buldunuz bu haftaki ocelerimizi ? :)
OcecikleriminYeri instagram: @ocecikleriminyeriblog

You Might Also Like

18 yorum

  1. çok güzelmiş bir sonraki haftanın rengini bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım, sizlerin katılımıyla güzel :)

      Sil
  2. herkesin eline sağlık hepsi çok cici olmuş :) desteğin için ayrıca teşekkür ederim çok naziksin :) hepinizi bekliyorum bloğa ^.^ yeni haftanın renginide sabırsızlıkla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim ben teşekkür ederim katılımın için :) Yeni haftamızın rengini yarın açıklayacağım sanırım :)

      Sil
  3. Gittikçe eğlenceli olmaya başladı gerçekten:)) Haftanın rengini merakla bekliyorum bende:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yarın açıklıyorum canımcım ben de daha çok sevmeye başladım :)

      Sil
  4. bu hafta daha da süper olmuşşş :) bayıldım tüm renklere tek tek bilmediğim ne çok pembe tonu varmış (: teşekkürler tatlım yeni hafta rengini sabırsızlıkla bekliyorum =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de yeni hafta için gelecek mailleri merak etmeye başladım bile, katılımın için çooook teşekkür ederim :)

      Sil
  5. bu arada ben de bi de mimin var canım :)

    YanıtlaSil
  6. bu hafta koyu bir renk olsun! havalar soğuyacakmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelen önerileri sıralıyorum not alıyorum senin önerin de tabii ki alındı sıraya^^ :))

      Sil
  7. :) hepsi çok güzel eline sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin sayenizde güzeller :) Bekliyorum tekrar :)

      Sil
    2. Teşekkürler tatlım:) ben biraz hastayımda kafamı kaldıramıyordum o yüzden yazı falan yazmadım:) sadece oje isimlerini verebildim sana bundan dolayıda özür dilerim.

      Sil
    3. Rica ederim, hiç sorun değil :) Yazı zorunlu değil isteyen yazdırabilir, sizi zora sokmak istemiyorum :)
      Geçmiş olsun bu arada umarım en kısa zamanda iyileşirsin, mevsim geçişleri biraz salgın oluyor^^

      Sil
  8. Ben de göndermiştim, gelmedi mi((

    YanıtlaSil