Saç Bakım Kürü - Saçlarımız Uzasııııın!

16:03

Kim uzun saç sevmez ki? Bakımı ne kadar zor olsa da bence uzun saç sever çoğunlukta :) 
Erkeklerde uzun saçtan nefret eden, adeta tiksinen biri olarak bayanlardan bahsediyorum tabi. 
Daha önce şu yazımda makyaj çekmecem miminde saç bakımım için kullandığım şeyler olduğundan, istek olursa yazabileceğimden bahsetmiştim ki oldu da :) 
Kimileri saç konusunda doğuştan şanslı oluyor. Saçlarını boyatan haftasına dibi gelenler tanıyorum :) (Lükse bakar mısınız.) Tabii herkes bu şansa sahip değil. Onlar da böyle dışarıdan destekliyorlar saçlarının uzamasını. (bkz: Hadi bebeklerim uzayacaksınız! Hadi inanıyorum size çok güzel upuzun saçlar olacaksınız!..) 
Gerçi benim saçlarım uzamıyor değil. Gayet de normal bir şekilde uzuyorlar aslında. Ama insanoğlu işte bir türlü yetinmiyor/yetinemiyoruz hep daha fazlasını istiyoruz :) 
Ben de yetinemeyenlerden olduğum için hep daha fazla hep daha fazla uzasın istiyorum. Neden ben de bilmiyorum :) Bunun için araştırma yaparken bir çok kişinin bildiği bir küre rastladım: 



























Kür İçin Kullanılan Malzemeler: 

- Sinameki : Aktarlarda kolayca bulabileceğiniz bir bitki. Kurutulmuş olarak satılıyor genellikle. ben fotoğrafta gördüğünüz gibi pakette aldım. Henüz 3. kürümü uyguladım ne kadar gider bilemiyorum :) 
- Tatlı Badem Yağı : Yine aktarlarda bulabileceğiniz bir ürün. Marka konusunda bir şey söyleyemeyeceğim ben Alvin markasının tatlı badem yağını aldım. Sinameki otuyla 6 TL'ye geldi. 
- Bemiks Ampül : Eczanelerden bulabileceğiniz, iğrenç kokulu bir B vitamini :) Ben 4 TL'ye aldım. İçerisinde 5 ampül oluyor bu da demektir ki 5 kürde kullanabilirsiniz. 


Kürün Yapılışı: 

- Göz kararı bir tutam sinameki otunu 1 çay bardağı suda 1 dakika kadar kaynatıyoruz. 
- Ilıdıktan sonra yapraklarını süzüyoruz. 
- İçine 1 yemek kaşığı tatlı badem yağı ve 1 ampül bemiks vitamin ekliyoruz. 
- Hepsini iyice karıştırıyoruz ve fısfıslı bir şişeye alıp saç diplerimize iyice yediriyoruz. 
- Bekletebiliyorsanız 4-5 saat bekletin. Ben duştan önce 4-5 saat bekletiyorum. Ardından iyice durulayın. 

Bunun dışında forumlarda ve başka bloglarda bu kürün ipuçlarıyla ilgili biraz araştırma yaptım ve şunlara dikkat edilmesi gerektiğini öğrendim:

** Kür için mutlaka tatlı badem yağı olması gerekiyor. 
** Bize gereken B vitamini oluğu için Bemiks yerine Bepanten vs olmaz. 
** Kürü her defasında taze yapmanız gerekiyor. 
** Kürü haftada bir kez yapmanız yeterli. Dahası zarar verebilir.
** Kürü duştan önce yaparsanız daha iyi olur. Durularken de kafanızı eğip durulayın. Yağın vücudunuzdan arınması zor olabilir, sonra yağlı yağlı gezmeyelim :) 
** Küre Bemiks ampül eklediğimiz için çok kötü kokuyor. Ben kürü uyguladıktan sonra saçlarımı kurutuyorum. Ardından streç filmle sarıyorum. Bu şekilde kokusunun daha hafiflediğini hissettim. Aynı zamanda güzellik uğruna ıslak saçlarla hasta olmayız :) 
** Bazı forumlarda ilk 2 hafta saçların dökülebileceğini okumuştum. Ben de böyle bir problem olmadı. Saçlarım zaten sürekli döküldüğü için fazladan bir dökülme gözlemlemedim. Eğer böyle bir şey olursa, saçların ölü kısmının dökülmesi gibi düşünüp rahatlatabilirsiniz kendinizi :) 2 haftayı geçerse diyenleri duyar gibiyim: Bu konuda bir tecrübem yok ama bir yerde kan değerlerinizin düşük olmasından kaynaklanabilir yazıyordu. 
** Kürün belli periyotlarda yapılması gerekiyormuş: 8 hafta boyunca haftada bir kez uygulayıp 2 hafta ara verdikten sonra yine aynı şekilde devam ediyorsunuz. 
** Bir de ampulü kırarken dikkat edin. Ben ampul gazisi oldum parmağımı kestim kıracağım diye :) 
Son bir hatırlatma daha yapayım: sabırlı olmanız gerekiyor :) Hemen 1-2 hafta uygulayıp bir şey olmadı diye bırakmayın. Uzama süresi herkeste farklı olabiliyor. 
Kürle ilgili yazacaklarım şimdilik bu kadar. Eğer bir sorunuz olursa oceciklerim@gmail adresine mail atabilir veya buradan sorabilirsiniz. Elimden geldiğince cevaplarım :) 
Şimdiiiiii kimler uzatıyor bakalım saçlarını ? :)
OcecikleriminYeri instagram: @ocecikleriminyeriblog



You Might Also Like

81 yorum

  1. canım benim bende tatlı badem yağı kullanıyorum. lise sondayken 1 yıl kullandım ve gerçekten çok hızlı uzadığını gözlemledim. 4 sene ara vermiştim şimdi de yeniden kullanmaya başladım saçlarımı kestirdikten sonra 2 ay oldu olmadı şimdi kestirdiğim boya geldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kullananların hepsi memnun olduğunu söylüyor genellikle. Memnun kalmadım diyen çok az

      Sil
  2. Ben bu kürü bir dönem yaptım. Saçımı uzattı diyemem ama daha sağlıklı göründüklerini söyleyebilirim. Ancak karışımın çok kötü bir kokusu var ve saçtan arındırmak çok güç. Sırf bu yüzden yapmıyorum artık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kokusu berbat bemiksten dolayı. Ama ben yıkadıktan sonra bir kokusu kalmıyor. Şimdilik sorunsuz kullanıyorum :)

      Sil
  3. Mahvetti bu kür beni. Dört kere yaptım. Her şeyi doğru yapmama rağmen deli gibi saçlarımı döktü. O zaman başlayan dökülmem de bir daha durmadı, hiç dökülmezdi saçlarım halbuki. Bana hiç yaramadı, yarayan da var tabii, denemek isteyen iki kere düşünsün ve dikkatle gözlemlesin kötü bir etkisi var mı kendilerine diye.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın herkese yaramayabiliyor, iyi gözlemlemek gerekiyor. Benim zaten sürekli dökülüyor kürden sonra da herhangi bir artış olmadı bende.

      Sil
  4. sac dokmesinin nedeni sinameki cunku sinameki cok icildiginde bagirsaktaki tugleri bile dokuyor bence bu kur sinameki olmadan cok iyii bir kur sinameki saci dokmekten baska ise yaramiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sinameki olabilir. Dozu kaçırıldığında bağırsaklar için kötü olduğunu biliyorum ama dozunda çay şeklinde kullanılırsa aksine yararları olduğunu da biliyorum. Herkesin bünyesi farklı dediğim gibi bende herhangi bir saç dökülmesi artışı olmadı :) Sinamekisiz olarak da hiç denemedim nasıl olur bilemeyeceğim..

      Sil
    2. Ben kursta hocamada sordum sinameki olmaz dedi tatlı badem yağını kirpiklerime sürüyorum uzatıyor bemikste sarımsakla karıştırınca kaşı uzatıyor bemiks ve tatlı badem niye saçı uzatmasın :)

      Sil
    3. Yani mantıken neden olmasın :) Ama ben hiç o şekilde denemediğim için bilemiyorum bir yorum yapamayacağım :)

      Sil
  5. Bende son 2 aydır haftada 1 kullanıyorum arada unutuyorum tabi ama bi fark olduğunu söyleyemeyeceğim (şimdilik)
    makyajesyalarim.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. hımm hafif bir uygulama böyle çok ağır bakımları yapamıyorum da, denenebilir.

    YanıtlaSil
  7. Sinameki otu çok kötü kokuyoo yalnız :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kötü kokan Bemiks ampül onun da kokusuna dayanacağız artık yapacak bir şey yok :)

      Sil
  8. Açıkçası bende kim ne derse desin olumlu sonuçları görünce hemen başladım :) Saçlarımı devamlı kulak hizasında kestiririm, omuz hizama kadar çok hızlı uzar, ama gerisi uzamıyor :) Bugün yaptım hatta kafamda bile sarılı.. Dökülme yapsa da zaten saçım düzleştirici vb.den devamlı dökülür durumda. Bende senin gibi çok büyük bi farklılık yaşanacağını sanmıyorum. Yayını geçen sene Mart'ta yazmışsın, bir süre kullanmışsındır. Beğendin mi, uzama var mı?

    YanıtlaSil
  9. Bende olumsuz yorumlara lakin şıp diye yapıverdim, hatta kafamda sarılı. Parlaklık versin diye de 1 çay kaşığı zeytinyağı kattım. Dökülmenin fazla olacağını sanmıyorum gerçi saçtan saça değişir. Yayını çok uzun zaman önce paylaşmışsın, hala kullanıyorsan ya da kullandığın dönemde işe yaradı mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba:)
      Evet benim saçlarım normalde de çok dökülüyor daha kötü ne olabilir ki diyerek başladım. Yaklaşık 3 ay boyunca bu kürü uyguladım ve gerçekten faydalarini gördüm. Saçlarımı bu kürü uygularken 2 kez kestirmis olmama rağmen uzama etkisini gördüm. Saçlarım şuan permali, permanin etkisi geçince küre tekrar başlamak istiyorum. Umarım size de bir faydası olur :)

      Sil
  10. saçlarda gerçekten uzama oluyor mu? bazı forumlarda 3 ayda omuzdan bele başlığı altında yazılıyor bu kür gerçekten öyle oldumu? ve saçtaki o koku çıkıyomu daha sonra?:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kürü bizzat uygulayan kişi olarak söylüyorum bende gerçekten ise yaradı :) Ama bu uzama etkisi kişiden kişiye değişebilir diye düşünüyorum bana yarayan size yaramayabilir veya size yarayan bana yaramayabilir :)
      Kokusu gerçekten kötü ama ben kürü uyguladığım süreçte kokunun kalıcı olduğunu gozlemlemedim koku kalıcı olmadı bende

      Sil
  11. Merhabalar,
    Spreyle sadece saç diplerimize sıktıktan sonra bir bone, havlu gibi şeylere sarıp bekletiyoruz değil mi?

    YanıtlaSil
  12. merhaba ,sonrasında yıkarken herzaman kullandığımız şampuanları kullanabilirmiyiz,yoksa sadece suylamı durulayacağız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, normal kullandığınız şampuanla durulayabilirsiniz

      Sil
  13. sınemakı kurunun sacımda kokusu kalıcı oluyor bunu nasıl onleye bılırım yardımcı olur musunuz tesekkur ederım sımdıden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, ben yaptığımda koku kalıcı olmamıştı bu yüzden bir deneyimim yok ama az beklemeyi deneyebilirsiniz. Zamanla kokunun geçeceğini umuyorum

      Sil
  14. Bende yeni kullanmaya basladim bi şikayet im yok ama bemiks ampul un kokusu öldürüyor :(( beni ne yapsam bu kokuyu bastirir yardimci olun lutfennn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, koku bende kalıcı olmadı ya da beni rahatsız etmedi bilemiyorum. Ama saclarinizda daha az bir süre beklemeyi deneyebilirsiniz, veya karisimin içine saça faydali hoş kokulu yağlardan katarsaniz kokuyu biraz olsun bastirabilir diye düşünüyorum

      Sil
  15. meraba ,
    Ben bu kürü yapmadan önce 2 hafta araştırdım okumadıgım yer kalmadı ,bazıları döker dedi bazları olumlu sonuçları söledi ben o döker diyenleri dinlemedim çünki herkezin bünyesi farklı , bu küre başladım kış tercih ettim kokusu fazla olmaz diye , şuan 3. küre başlıycam ilk 2 kür gayet yumuşak yaptı saçlarımı dökülmede olmadı olsada bikaç tel olur o kadarda :) uzama warmı derseniz elbette oldu saçlarımda hiç kırık falan yok boyada yok hiç boya sürmemiştim saçlarıma zaten buda önemli zaten saçlarnızda kırık olmasın kendi gözlerinizle görceksiniz uzadıgını :) ben çok memnunum ve hep haftada 1 kendi tercihettihim günü çarşamba günleri 2 buçuk 3 saat bekletiyorum :) sizde tereddüt etmeyin hemen gidin alın malzemeleri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, tecrubelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim kürün işe yaramasina çok sevindim :) Ben de kürü uygulamaya tekrar başladım

      Sil
    2. hm sevindim :) inşallah sende olumlu sonuçlar alırsın :)

      Sil
  16. Bu kuru kullanmaya basladim fakat sadece badem yagi ve bemiksi karistirip yapiyorum sinemakiya guvenmedigim icin ayriyetten duatan sinra saclarimi kurutmadan once argan yagi kullaniyorum argan yagi da cok ise yariyor bu kurden sonra saclarim suan omuzumda 2ay sonra sonucun olumlu olacagindan eminim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sinamekisiz nasıl olur bilemiyorum o yüzden ben de sinamekiyle devam ediyorum küre. Ben saç uçlarıma zeytinyağı ve Hindistan cevizi yağı karisimini sürüyorum saçlarım kolay taraniyor yumuşak ve parlak gözüküyor bunu da denemenizi öneririm :) umarım 2 ay sonra saclariniz istediğiniz boya ulaşır :)

      Sil
  17. Sadece badem yağı ve bemiksi karıştırıp kullansam

    YanıtlaSil
  18. Birşey sormak istiyorum bu kürü kuru saça mı ıslak saça mı uyguluyoruz? en az kaç saat bekletmeliyiz? çünkü biraz yoğunum. birde bemixin kokusu yıkadıktan sonra kaç saatte geçiyor? yanıtlarsanız sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, ben kuru sacima uyguluyorum yaklaşık 5 saat bekletiyorum. Bemiksin kokusu bi kaç saate geçecek bi şey değil maalesef kokusu beni etkilemiyor ama günlerce kokusunun kaldığını söyleyenler var

      Sil
  19. Merhaba ben de saçlarımı omuz hizasında kestirdim ve çok pişman oldum bir an önce uzasın istiyorum. Bu küre uzuuun araştırmalarda sonra dün başladım dökülme olmasından korktugum için yarım kapak kadar çaterabentin yagı ekledim küre ve normalde döküldügünden çok daha az döküldü umarım uzamasına da fayda eder

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, evet ben de bir kaç yerde okudum çam terebentin yağının da katıldığını. Tekrar başladığımda ben de çam terebentin yağından kullanmayı düşünüyorum. Umarım faydalı olur size de saçlarınız çabucak uzar :)

      Sil
  20. Kimilerinde saç dökülmesi olmasının sebebi sinemaki. yağlı saclara sahip olanlar kürün içine sinemaki koymasın arkadaşlar, sebep bu. normal veya kuru saclara sahipsiniz kürü sinemakiyle uygulayabilirsiniz

    YanıtlaSil
  21. yha bu bemiks ampul yerine bemiksin hapını kullansk bi sıkıntı olrmu bn hapını kullandımda?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben ampülünü kullandım hapının ne derecede etkili olacağını bilemem ama içerikleri aynıysa işe yarayabilir diye düşünüyorum

      Sil
  22. Merhaba saçların kaç cm uzadı mesela 2 ayda 5 cm uzadı diyenler var ona göre hesap yapıcamda :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, evet 2 ayda yaklaşık olarak 4-5 cm uzadı :)

      Sil
  23. 6 hafta bu kürü uyguladim 3 mayis 2014te 6. Kürü uygulamistim saclarim gayet hizli uzadi fakat 3 mayis 2014ten 10temmuz 2014e kadar sacimdaki bemiks kokusu gecmedi bu durumdan cok rahatsizim fakat bir caresinide bulamadim :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef benim de arada sırada kokusu geliyordu burnuma özellikle fon vs gibi işlemlerde daha çok kokuyordu. Ama zaman geçtikçe azaldı kürü yeniden yapıp birakali 3-4 ay oldu suan hic kokmuyor sanırım zamana bırakmak gerekiyor

      Sil
  24. Ben bu küre başlamak istiyorum fakat saçlarım zaten çok gür değil ben hc complex ürününü kullandim hic uzamaz saclarim ama bu urun sadece normal yani bir ayda 1. 5 cm uzatti o kadar bile değil ben belime gelmesini istiyorum bana yardimci olursaniz sevinirim dökülme

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Herkesin bünyesi farklı o yüzden kür herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir. Benim normalde de saçlarım fazla döküldüğü için küre başladığımda ayreten fazla bir dökülme gözlemleyemedim. Ama uygulayanların çoğu kürün ilk başladıklarında dökülme yaptığını sonraları ise normale döndüğünü söylüyorlar. Denemeden bilemezsiniz ama dökülmeyi en aza indirmek isterseniz de küre 5-6 damla çam terebentin yağı ekleyebilirsiniz. Çam terebentin normalde de şampuana katıldığında dökülmeyi azaltıyor bu yüzden kürde de bir etkisi olabilir.

      Sil
  25. Ben de bir kaç haftadır kullanıyorum. Hemen uzadığı söylenemez tabi ki ama saçlarım eskisinden daha sağlıklı ve parlak. Üstelik rengi de açıldı biraz :) Bir de bende dökülme gibi bir olay olmadı sadece kaşıntı oluyor o da abartılacak derecede değil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, renk açılmasını ben fark edememiştim ama arkadaşlarım saç rengini mi açtırdın şeklinde sorular sormuşlardı kür döneminde :) Umarım kaşıntı da geçer ve dökülme olmadan istediğin sonucu alırsın :)

      Sil
  26. Bence mayonezide denemelisiniz. Sac uzatıyor:))

    YanıtlaSil
  27. Şu doktorların verdiği karışıma sinemakiyi de katsak sorun olur mu? Hani bemiks, evigen ve badem yağı olan. Ben lavanta ve hint yağı da kattım ama sinemaki de kararsız kaldım yardımcı olsanız :) bu arada yazı için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin kullandığınız karışım gayet güzel bence sinemakiyi katmanıza gerek yok gibi duruyor :)

      Sil
  28. Peki bu kür saç rengini açar mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben perma yaptırdığım dönemlerde de kullandım bu kürü ve saç rengim permadan mı yoksa bu kürden dolayı mı açıldı pek fark edemedim. Ama kürü uyguladığım dönemlerde arkadaşlarımdan saç rengini mi açtırdın şeklinde sorular almışlığım var.

      Sil
  29. Paylaşımların çok güzel teşekkürler . Merak ettiğim şu bemiks denilen zımbırtının kokusu . Çokmu ağır yani yanımda oturan biri saçların kötü kokuyor demesini istemem . Ve uzun sürede kalıcıymış galiba bunun için ne yapmalıyım.Bu kürü uygulamak istiyorum fakat tek korkum KOKU

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yanınızda oturana kokunun gideceğini düşünmüyorum :) Sadece sıcak su, fön, düzleştirme vs işlemlerde koku açığa çıkıyor gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz :)

      Sil
  30. Bu kürü uygulayıp 5 saat beklettikten sonra yıkarken şampuan kullanabiliyor muyuz ? Yoksa sadece durulayacak mıyız ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şampuansız arındırmak mümkün değil şampuan kullanmakta bir zarar görmüyorum o yüzden :)

      Sil
    2. Tamam teşekkürler. :)

      Sil
  31. Bende bu kuru uyguluyorum dokulme gormedim hatta sıklasti bile diyebilirim.Ben icine hint yagi,biberiye yagi,hindistan cevizi yagi,zeytin yagi da katiyorum.Farkli bi paylasimda okumustum bunlarda saci besleyip uzatiyormus.Simdiye kadar bi yan etkisi olmadi.Ama berbat kokuyor.Biberiyede kotu kokuyor bemiksi bile bastirdi.Fakat iyi bir yikamadan so ra kokudan eser yok.Saclarim hic uzamiyo benim bu kuru kullanmaya basladiktan so ra farki gordum.Ama bir ayda bele kadar gelmesi beklenemez.Sabir gerekiyo.sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullandığınız bütün yağlar tek tek saçlar için çok faydalı, eminim birleştiklerinde daha da etkili olmuştur :) Paylaştığınız için teşekkürler..

      Sil
  32. Merhaba kürü 1 kere yaptım inşallah güzel sonuçlar verir. Saç rengim sarı bazı yerler saç rengini koyulaştırabileceğini yazıyor sizce koyulaştırır mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç rengini koyulaştırdığını hiç duymamıştım, daha çok saç rengini açtığını duymuştum :)

      Sil
  33. Berbat birsey!! Herkesin bayildigi o gur saclarim surekli dokuluyor!! O kadar azaldi ki bin pismanim!! Kesinlikle onermiyorum !!

    YanıtlaSil
  34. Merhaba bende bu kürü 2 hafta kullandım ama iş nedeniyle 1 hafta ara werdim fırsat bulup yapamadım şimdi tekrar yapıcam sizce sıfırdan başlamış gibi mi hareket etmeliyim yoksa 6 hafta daha yapıp 2 hafta arayı öle mi wermeliyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, bence sıfırdan başlamanıza gerek yok zaten haftada 1 yapılan bir kür. 1 hafta ara vermek etkilemez diye düşünüyorum

      Sil
  35. Merhaba saclarımda platin röfle var ve saçı açar demiştiniz benim sacımı da açar mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, benim saçımda perma olduğu için zaten rengi açılmıştı ama bu uygulamayla ekstra bi açılma oldu mu bilemiyorum. Sadece uyguladığım dönemlerde arkadaşlarım saçlarımın renginin açıldığını söylüyorlardı. Saç renginizi açsa bile çok bir açılma olacağını düşünmüyorum en fazla 1-2 ton açılır

      Sil
  36. Merhabalar bende bugün başladım inşallah bir işe yarar yarayacağınıda düşünüyorum okulun başlamasına 2 ay var 2 ayda 4-5 cm uzasa çok ama çok mutlu olurum :)) inşallah seninki gibi bir etki görürüm canım

    YanıtlaSil
  37. Merhaba, benim saçimda eşitsizlikler var bu kürü 2 günde veya 3 günde bir yapsak zararķ olur mu?

    YanıtlaSil
  38. Merhaba, benim saçimda eşitsiklik var hızlı uzatmak istiyorum kürü 2 veya 3 günde bir uygulasak olur mu?

    YanıtlaSil
  39. Merhabalar sinemaki kürüne 2 hafta önce başladım çarşamba günü 3. Kürümü uygulayacagim. Sacimin uçları biraz kırık gibi bi uzama olur mu bilmiyorum. Ama sonuna kadar uygulayacagim😊 benim saclarimda dökülme cok fazla olmadı😊 saçlarım yumuşacık oldu kuruma vs olmadi😊 ben ayriyetten sampuanına cam terebentin kattim. 😊 sampuanla yıkadıktan snra sac kremi yapıp Durulmuyorum.umarım ise yarar😊😊 bence denemekte fayda var kizlarr😍😊

    YanıtlaSil
  40. Mrb bende 4.kürümü bugün yaptım saçlarım orayelden yandı ve kulak hizasında kestirdim hemen küre başladın 3 cm uzadı çıkan saçlar kalın ve gürleşti hiç dökülme olmadı çok memnunum tavsiye ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçlarımızı maşa vs. Yapsak kürün etkisi azalır mı

      Sil
  41. Saçlarımda bu tarz maskeleri çok denedim ama kurutan, kokan, saçımı yağlandıran oldu ve saçlarım istediğim gibi olmadı en son doğal keratin kullanmaya başladım tavsiye üzerine ve saçlarım tam istediğim gibi bakımlı ve sağlıklı evde kolay bir şekilde uyguluyorum patentli ve doğal keratin olması da içim rahat kullanmamı sağlıyor.

    YanıtlaSil
  42. Saçlarımın rengini Açması Beni çok mutlu eder 😊 Ben kürkü yeni sürdüm kafam sarılı şuan ama daha sürdüğüm sırada dökülme fark ettim normalmi . Teşekürler

    YanıtlaSil