Oje Etkinliği - # Mor

15:28


Oce Etkinliğimizin 5. haftasona geldik :) Bu haftanın konsepti mordu.
Bakalım kimler hangi mor ojelerini sürmüş: 
























1. Oceciklerimin Yeri : Oce Etkinliğimizin 5. hafta konsepti için yaptığım çalışmam sünger yöntemiyle yaptığım bir manikür oldu. İlk kat olarak Pastel - 82 uyguladım. Rengine bayıldığım bir lila ojem, kendileri Güneşim'den hediyedir :) Üzerine süngerle Colleen - 164 uyguladım. ardından tırnak uçlarıma da Golden Rose Nail Art - 123 uyguladım. böyle gradient-geçişli bir görüntü elde ettim. Üzerine topcoat olarak Kalyon-Oje koruyucu uyguladım. Bu manikürün ayrıntıları için buraya tıkk :)



































2. Beauty Heaven : Birazcık olsun uzadı tırnaklarım :) Hem bu haftanın rengine uysun hem de yaklaşan bahara uygun olsun içimiz açılsın diye biraz çiçeklendirdim tırnaklarımı umarım beğenirsiniz . Kullandıklarım: Flormar 300 , Flormar NA01 , Flormar Pretty P19 , Rimmel 702 , Alix avien 217 . Adım adım nasıl yaptığımı görmek isterseniz eğer blogumu ziyarete beklerim ve çok sevinirim. Umarım beğenmişsinizdir sevgiler :)





















4. Benimle Her Şey : Yaptığın etkinlik gerçekten çok eğlenceli. Vaktim oldukça katılmayı çok isterim.. Mor renk vazgeçilmezlerim arasındadır. Özellikle bahar ve yaz aylarında.. Pastel'in 69, Golden Rose'un 221 ve Flormar'ın 410 numaralı ojelerini kullandım.. Hoşçakal..


























5. RY Butik : Dediğim gibi ojelere çok meraklı değilim, o yüzden pek ojem bulunmaz çekmecemde. İnşallah bu haftanın konsept rengi elimde olan bir renktir dedim, ama mor ojem de sürmemekten kurumuş artık :) 6 yaşındaki yeğenimde mor ojeyi bulunca nasıl sevindim anlatamam, marka ve numarası tabi ki aklımda değil.. :) Üzerine gümüş rengi simleri sonradan attım. Bu arada mor etiketimle pek bi uyumlu oldu mor tırnaklarım <3 Sevgiyleeee :))
























6. Grumpy Witch : Benim mor ojem Flormar'ın Duo 2x Chrome Nail Enamel serisinden DC06 numaralı bu metal geçişli mor. Ayrıntılar için blogumu ziyaret edebilirsiniz.













7. BakımlıolmakaşktırMor oje deyince aklıma direk Essence'in Where is the party? ojesi geldi. Adına yakışır bir oje. Ben konsept mor diye tam mor çıktığı fotoğrafı gönderdim. Ama aslında ışıkta daha değişik renkler alıyor. Sanki partideki disko topları gibi renk değiştiriyor :) Özellikle gümüş ve lacivert bir alt tona sahip tam olarak Duo Chromelara benzemese de onlara daha uygun fiyatıyla dupe olabilir :)




8. Makyaj Kelebeği : Canım oje etkinliğin için Essence Where is the Party adlı ojenin fotoğrafını gönderiyorum.Sevgiler.



Bu haftamızın mor tırnakları bunlar :) Katılan herkese çooook teşekkür ederim ^^
Nasıl beğendiniz mi mor ojeleri ? :) 
Yeni konsept için beklemede oluuuun, yarın açıklayacağım :) 

*Oce etkinliği de ne diyorsanız, etkinlik için açıklama yaptığım yazıya tıkk :)
*Oce etkinliğimizin ilk haftası kırmızıydı, görmek için tıkk :)
*Oce etkinliğimizin ikinci haftası pembeydi, görmek için tıkk :)
*Oce etkinliğimizin üçüncü haftası koyu renklerdi, görmek için tıkk :)
*Oce etkinliğimizin dördüncü haftası narçiçeğiydi, fotoğraflar için tıkk ^^
OcecikleriminYeri instagram: @ocecikleriminyeriblog

You Might Also Like

6 yorum

  1. Bende yollamıştım :(

    YanıtlaSil
  2. oje oje oje ay bayildim bloguna! (: bir oje manyagi olarak tam bana göre buldum... ve takipe aldim! (: bu ojenin rengide cok güzelmiiiiiis! banada beklerim canimmmmmmm..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, uğrayacağım sana da :)

      Sil